Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Homar Pot Pie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $5.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 867 kalorii, 26g białka, oraz 43g tłuszczu. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z małży, lodowatą wodę, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i koper włoski z masłem w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż cebula są przezroczyste, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mąkę i gotować na małym ogniu przez 3 więcej minut, mieszając od czasu do czasu. Powoli dodaj bulion, Pernod, sól i pieprz i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
8
Dodać smalec i masło i pulsować 10 razy, aż tłuszcz jest wielkości grochu. Przy włączonym silniku dodaj wodę z lodem; przetwarzaj tylko tyle, aby zwilżyć ciasto i po prostu je połącz. Ciasto wylać na obsypaną mąką powierzchnię i szybko zagnieść w kulę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Smalec
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Podzielić ciasto na pół i rozwałkować każdą połowę, aby zmieścić 9 lub 9 1/2-calowy Okrągły przez 2-calowy wysoki żaroodporne szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Umieść 1 skórkę w naczyniu, wypełnij mieszaniną homara i wierzch drugą skórką. Pokruszyć skórki i umyć jajkiem. Wykonaj 4 lub 5 ukośników w górnej skorupie i piecz przez 1 godzinę i 15 minut, aż góra będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce.
Na nosie występują aromaty kwiatowe, dymne i mineralne. Po postarzaniu pojawia się również kruchy aromat, a także nuty przypraw, pyłku i miodu. Finezja, delikatność i mineralność charakteryzują to wino. Początkowo jest delikatny w ustach, ale później staje się silniejszy, a następnie utrzymuje tę siłę.Pij z rybami i drobiem w białym sosie, skorupiakami i foie gras.
On the nose there are floral, smoky and mineral aromas. Once aged there is also a flinty aroma, as well as notes of spices, pollen and honey. Finesse, delicacy and minerality characterize this wine. Initially it is gentle in the mouth, but later becomes stronger and then maintains this strength.Drink with fish and poultry in white sauce, shellfish and foie gras.