Ciasto spaghetti z indykiem
Przepis na Ciasto Spaghetti z Indykiem można przygotować w około 40 minut . To danie główne ma 404 kalorie , 40 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 2,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, sól i pieprz, sól czosnkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 56% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Ciasto Spaghetti z Indykiem , Ciasto Spaghetti z Indykiem oraz Włoskie Ciasto Z Indykiem i Spaghetti Squash Pie .
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ. W małej misce połącz jajko, parmezan i spaghetti. Wciśnij mieszaninę spaghetti na spód i górną część natłuszczonego, płytkiego naczynia do pieczenia na 2 filiżanki lub 7 cali. talerz do ciasta.
Posmaruj kwaśną śmietaną.
Pokruszyć indyka na patelnię; dodać paprykę, cebulę i masło. Gotuj na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj sos pomidorowy, sól czosnkową, oregano, sól i pieprz. Nałóż łyżką na skorupę spaghetti.
Posypać serem mozzarella. Brzegi luźno przykryć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje i ser się roztopi.