Ciasto Rabarbarowe I
Ciasto rabarbarowe I jest Wegetariańskie deser. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 181 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 549 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, vanillan ekstrakt, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto rabarbarowe z mieszanką, oraz Ciasto Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana razem masło lub margaryna i cukier. Ubić w jajku i wanilii.
W innej misce przesiać razem 2 szklanki mąki, sody i soli.
Dodać przesiane składniki na przemian z maślanką do śmietanki.
Rabarbar wrzucić z 1 łyżką mąki i wymieszać. Łyżka ciasto do masłem 9 x 13 cala patelni i wygładzić powierzchnię.
Wymieszać 1/4 szklanki masła lub margaryny, cynamon i brązowy cukier; posypać równomiernie ciasto.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.