Ciasto piwne do ryb

Ciasto piwne do ryb
Ciasto piwne dla ryb może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru ciasta. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1090 kalorii, 53g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, sól, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Piwo Ciasto Rybne Tacos, Ryba z frytkami w cieście piwnym, oraz Ciasto piwne do smażonych ryb.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce ubić jajka i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać z piwem. Wymieszać z mieszanką mąki. Doprawić solą, czarnym pieprzem i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
SólSól
4
W frytkownicy elektrycznej lub ciężkim rondlu rozgrzej olej do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zalać rybę w cieście i zanurzyć w gorącym oleju. Smażyć na złoty kolor, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Serw.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn