Ciasto Orzechowe Crunch
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 370 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz brązowy cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Crunch Ice Cream, Ciasto orzechowe Crunch Ice Cream + ogromny # IceCreamWeek Giveaway, oraz Ciasto truskawkowo-orzechowe crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat mix ciasto, masło orzechowe i brązowy cukier na niskiej prędkości, aż crumbly. Odstawić 1/2 szklanki.
Dodać wodę, jajka i olej do pozostałej mieszaniny okruchów; blend na niskim aż do zwilżenia. Beat on high przez 2 minuty. Wymieszać w 1/4 szklanki każda czekolada i masło orzechowe chipsy.
Wlać do natłuszczonego 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Połączyć orzeszki ziemne, zarezerwowane mieszaniny okruchów i pozostałe chipsy; posypać ciasto.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.