Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone

Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone
Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka sera mascarpone, cukier puder, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto kokosowe z lukrem Mascarpone, Ciasto migdałowo-żurawinowe z lukrem Mascarpone, oraz Meksykańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. dno linii o średnicy 9 cali springform patelni z pergaminem; papierem maślanym i patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce. Używając miksera elektrycznego, ubić cukier, 3/4 szklanki masła i wanilii w dużej misce, aż do wymieszania. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem w 2 dodatkach każdy, ubijając aż tylko mieszane. Wymieszać w 1 1/2 szklanki drobno startego kokosa i 1 1/4 łyżeczki skórki z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni; gładki wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny 20 minut. Fajne ciasto na patelni 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przetnij wokół boków, aby poluzować; Odwróć na talerz. Całkowicie fajne.
7
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić 3 łyżki masła, 1 1/2 łyżeczki skórki z limonki, mascarpone i goździki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Dodaj powderedsugar; beat tylko do gładkiej.
9
Polewę mascarpone rozprowadzić na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
LukierLukier
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Dekoruj górną krawędź 1/2 szklanki ogolonego kokosa. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
11
* Włoski ser twarogowy; sprzedawany w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy

Składniki

5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 1/2 patyczka) plus 3 łyżki niesolonego masła, temperatura pokojowa(1 1/2 patyczka) plus 3 łyżki niesolonego masła, temperatura pokojowa1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-calowe paski Ogolony kokos z brązową wewnętrzną powłoką pozostawioną nienaruszoną (około 2 uncji; użyj obieraczki do warzyw)1-calowe paski Ogolony kokos z brązową wewnętrzną powłoką pozostawioną nienaruszoną (około 2 uncji; użyj obieraczki do warzyw)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno starty obrany świeży kokosdrobno starty obrany świeży kokos4largesjaja, temperatura pokojowajaja, temperatura pokojowa01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.goździki mielonegoździki mielone31 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Skórka z limonki drobno startej, podzielonaSkórka z limonki drobno startej, podzielona170(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)3/4 szklanki sera mascarpone * (o3/4 szklanki sera mascarpone * (o6316 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki3946 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn