Ciasto Dyniowe Flan
Przepis Pumpkin flan ciasto może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 4 godziny i 50 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, A 380 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś dynię, odparowane mleko, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan z dyni z przyprawionymi pestkami dyni, Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni, oraz Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Ugotować 1 szklankę cukru i 2 łyżki. woda (bez mieszania) w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia cukru, a mieszanina ma głęboki brązowy kolor. Natychmiast wlać do 12-filiżanki karbowanej rurki patelni rozpylonej sprayem do gotowania. W blenderze zmiksuj mleko, serek śmietankowy, 5 jajek, 3/4 szklanki dyni i pozostały cukier na gładką masę.
Ubić ciasto wymieszać, olej, przyprawy, 1/2 szklanki pozostałej dyni i pozostałej wody i jaj w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Wlać karmel na patelni; delikatnie kadzi odparowanej mieszaniny mleka na ciasto ciasto. Przykryć folią natryskiwaną sprayem do gotowania, rozpyloną bokiem w dół.
Umieścić w dużej płytkiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby wejść w połowie strony patelni rurki.
Piec 1-1 / 2 godziny lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Całkowicie fajne. (Nie wyjmować deseru z patelni.) Przechowywać w lodówce 2 godziny. Deser poluzować z boków patelni nożem. Odwróć na talerz; delikatnie usuń patelnię.
Połącz chłodny bicz i pozostałą dynię. Łyżka na poszczególnych porcjach deseru tuż przed podaniem.