Ciasto czekoladowe z rabarbarem Debbie

Ciasto czekoladowe z rabarbarem Debbie
Need a deser bez mleka? Debbie ' s Red Rhubarb Chocolate Cake może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 6 osób było pod wrażeniem tej receptury. Mieszanka rabarbaru, mieszanki ciasta czekoladowego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zebra Cake: Little Debbie Copycat, Red Velvet Cake Roll, oraz Szwajcarska bułka z białej czekolady z rabarbarową bitą śmietaną podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąkę 9x13-calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto czekoladowe, wodę, olej roślinny i jajka w misce do zwilżenia. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Czekoladowe MixCiasto Czekoladowe Mix
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Rabarbar rozprowadzić na spodzie przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać żelatyną wiśniową mieszanką i cukrem równomiernie na rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
RabarbarRabarbar
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Na warstwę rabarbaru wlać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek warstwy ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny; sprawdzić, czy nie jest gotowa po 45 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn