Ciasto czekoladowe z rabarbarem Debbie
Need a deser bez mleka? Debbie ' s Red Rhubarb Chocolate Cake może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 6 osób było pod wrażeniem tej receptury. Mieszanka rabarbaru, mieszanki ciasta czekoladowego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zebra Cake: Little Debbie Copycat, Red Velvet Cake Roll, oraz Szwajcarska bułka z białej czekolady z rabarbarową bitą śmietaną podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąkę 9x13-calowa patelnia do pieczenia.
Wymieszać ciasto czekoladowe, wodę, olej roślinny i jajka w misce do zwilżenia. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Rabarbar rozprowadzić na spodzie przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać żelatyną wiśniową mieszanką i cukrem równomiernie na rabarbar.
Na warstwę rabarbaru wlać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek warstwy ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny; sprawdzić, czy nie jest gotowa po 45 minutach.