Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać czekoladowe skorupa spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, masło, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Spróbuj Chocolate Chip Cookie Crust Chocolate Pie, Ciasto Czekoladowo-Orzechowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Ze Skórką Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło i czekoladę w średniej wielkości ciężkim rondlu na małym ogniu, często mieszając, 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia czekolady.
Wyjąć z ognia i wymieszać z bułką tartą i cukrem, aż dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę na dnie lekko nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut. Chill 30 minutes.