Ciasteczka krabowe

Ciasteczka krabowe
Jeśli masz około 1 godziny i 5 minut do spędzenia w kuchni, Crab Cakes mogą być świetnym przepisem na pescatarian, który warto wypróbować. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka zawiera 349 kalorii, 9 g białka i 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka przyprawy do gotowania kraba, majonezu, pietruszki płaskolistnej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 5 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj ciasta krabowe, takie jak Joe's Crab Shack, ciasta krabowe i ciasta krabowe, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 2 łyżki masła, 2 łyżki oleju, cebulę, seler, czerwoną i żółtą paprykę, pietruszkę, kapary, ostry sos pieprzowy, sos Worcestershire, przyprawę do gotowania kraba, sól i pieprz na dużej patelni smażonej na średnim ogniu i gotować, aż warzywa będą miękkie, około 15 do 20 minut. Ochłodzić do temperatury pokojowej. W dużej misce pokrój kawałki mięsa krabowego na małe kawałki i wymieszaj z bułką tartą, majonezem, musztardą i jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Papryka żółtaPapryka żółta
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj ugotowaną mieszaninę i dobrze wymieszaj. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 30 minut. Uformuj ciasteczka krabowe wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4
Rozgrzej masło i oliwę z oliwek do smażenia na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj ciastka krabowe i smaż przez 4 do 5 minut z każdej strony, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Odsączyć na ręcznikach papierowych; Utrzymuj je w cieple w piekarniku nagrzanym na 250 stopni i podawaj na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kapary, osuszonekapary, osuszone152Orzechy dowolne (posiekane)seler pokrojony w kostkę (4 łodygi)seler pokrojony w kostkę (4 łodygi)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.przyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)przyprawa do gotowania krabów (polecane: Old Bay)21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Musztarda DijonMusztarda Dijon546 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta suchabułka tarta sucha2dodatkowe dużejajka lekko ubitejajka lekko ubite15Orzechy dowolne (posiekane)mielona świeża pietruszka płaskamielona świeża pietruszka płaska11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy227Orzechy dowolne (posiekane)lump crabmeat, drained and picked to remove shellslump crabmeat, drained and picked to remove shells1126 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidobry majonezdobry majonez546 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.SOS paprykowy (polecany: Tabasco)SOS paprykowy (polecany: Tabasco)75Orzechy dowolne (posiekane)czerwona papryka pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)czerwona papryka pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)120Orzechy dowolne (posiekane)czerwona cebula pokrojona w kostkę (1 mała cebula)czerwona cebula pokrojona w kostkę (1 mała cebula)2(zima)masło niesolonemasło niesolone4(zima)masło niesolonemasło niesolone11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Sos WorcestershireSos Worcestershire75Orzechy dowolne (posiekane)papryka żółta pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)papryka żółta pokrojona w kostkę (1 Mała papryka)

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Krab bardzo dobrze komponuje się z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Pindar Peacock Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chardonnay Pindar Peacock
Chardonnay Pindar Peacock
Wyraźne, żywe z nutami gruszki i jabłka, z subtelnymi nutami wanilii pochodzącej ze starzenia w dębie. Świetne wino w świetnej cenie. Znakomite do ryb, cielęciny i serów. Najlepsze wino spożywcze.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn