Ciasteczka czekoladowe kokosowo-migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 710 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt migdałowy, migdały, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ciasteczka Kokosowo-Migdałowe I Czekoladowe, Migdałowe Ciasteczka Czekoladowe Joy, oraz Ciasteczka Czekoladowo - Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść migdały w jednej warstwie na suchej patelni; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż lekko tosty i pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Migdały przełożyć do miski do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, z grubsza posiekać migdały.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło z obu cukrów, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Zeskrobać boki miski i bijaki. Ubić w jajkach i ekstraktach. Mieszaj mieszaninę mąki na małej prędkości, aż do połączenia. Wymieszać migdały, wszystkie kawałki czekolady i kokosa.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach na stojakach z drutu przez 5 minut, a następnie przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)