Ciasta z krewetkami z kolendrą sambal

Ciasta z krewetkami z kolendrą sambal
Ciasta z krewetkami z kolendrą Sambal zajmuje ok. 28 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 120 kalorii, 14g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Skórki unsmoked plamiaka, szalotki, tarcie gałki muszkatołowej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 25 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Sambal Udang przepis (krewetka Sambal), Sambal Udang/krewetka Sambal, oraz Makaron Z Krewetkami, Chilli I Kolendrą.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki na placki rybne, z wyjątkiem oleju, w robocie kuchennym z przyprawami i blitz, aż naprawdę dobrze wymieszane. Uformować na 12-18 okrągłych placków, następnie schłodzić do 1 dnia, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Umyj Robot kuchenny, a następnie zmiksuj wszystkie składniki sambal, aby uzyskać jasnozieloną, mokrą pastę. Sezon i chłód.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Gdy gotowe do podania, smażyć placki rybne w oleju przez kilka minut z każdej strony, aż będą złote, będą twarde, jak Tajskie placki rybne, a nie te wykonane z ziemniaków. Ułóż na talerzu z miską sambala, aby podawać z napojami, lub talerz i służyć jako przystawka.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn