Ciasta Z Cukinią

Ciasta Z Cukinią
Ciasta z cukinii wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą, olej roślinny, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Ciasta Z Cukinią, Ciasta Z Cukinią, oraz Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść startą cukinię w durszlaku; posypać solą i odstawić 30 minut. Naciśnij ręcznikami papierowymi, aby usunąć jak najwięcej płynu; cukinia powinna być dość sucha i zredukowana do około 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Wymieszaj cukinię, bułkę tartą, zieloną cebulę, paprykę, przyprawę do owoców morza, musztardę, majonez i płatki czerwonej papryki w dużej misce. Forma do 8 pasztecików, 3 do 4 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozgrzać olej i masło na patelni na średnim ogniu. Smażyć paszteciki na złoty kolor, około 4 minut z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn