Ciasta krabowe z sosem śliwkowym
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto krabowe z sosem śliwkowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, sos śliwkowy, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Roladki z sałatki krabowej z sosem imbirowo-śliwkowym, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciasta krabowe z sosem aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić mięso krabowe; wcisnąć mięso krabowe między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
W średniej misce połącz mięso krabowe, 2 łyżki bułki tartej, kwaśną śmietanę i kolejne 4 składniki; uformuj mieszankę na 4 paszteciki. Dredge paszteciki w pozostałych 1/4 szklanki bułki tartej.
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj margarynę.
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać paszteciki i gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty.
Podawać z sosem śliwkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau