Ciasta krabowe z sosem śliwkowym

Ciasta krabowe z sosem śliwkowym
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto krabowe z sosem śliwkowym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, sos śliwkowy, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Roladki z sałatki krabowej z sosem imbirowo-śliwkowym, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciasta krabowe z sosem aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić mięso krabowe; wcisnąć mięso krabowe między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
W średniej misce połącz mięso krabowe, 2 łyżki bułki tartej, kwaśną śmietanę i kolejne 4 składniki; uformuj mieszankę na 4 paszteciki. Dredge paszteciki w pozostałych 1/4 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
5
Dodać paszteciki i gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty.
6
Podawać z sosem śliwkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śliwkowySos śliwkowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn