Chutney żurawinowo-Morelowy

Chutney żurawinowo-Morelowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chutney żurawinowo-Morelowy. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, pomarańczową paprykę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chutney Żurawinowo-Morelowy, Morelowa Szynka Glazurowana Z Chutneyem Żurawinowym, oraz Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 20 minut. (Nie trzeba rozmrażać mrożonej żurawiny, wystarczy gotować dłużej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu. Chłodną mieszaninę do temperatury pokojowej i przechowywać, szczelnie przykryte, w lodówce, gdzie będzie zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
3
Chutney podawać schłodzony lub w temperaturze pokojowej. (Chutney można zrobić i przechowywać w lodówce, do 2 tygodni wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn