Chunky Tofu Guacamole
Przepis Chunky Tofu Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 12. Ta przystawka ma 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz salsa verde, ząbki czosnku, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chunky Guacamole, Chunky Guacamole, oraz Chunky guacamole Eva dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój awokado na pół. Miąższ miąższu z 1 połowy awokado; pozostałą połowę odstawić na bok.
Miejsce tofu, miąższ awokado, Salsa verde, i dalej 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż gładka, skrobanie w dół boki miski od czasu do czasu.
Przełożyć do średniej miski.
Pozostałe awokado pokroić w kostkę.
Dodaj pokrojone w kostkę awokado, pomidor i cebulę do mieszaniny tofu, dobrze mieszając.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.