Chrzan-Marynowana Fasola Woskowa
Chrzan-marynowana fasola wosk może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 139 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka gałązek estragonu, gałązki koperku, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ale-duszona kanapka z krótkim żeberkiem z chrzanem i marynowanymi warzywami, Kanapka z sardynką z kremem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Sałatka wołowa "stek" z sosem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą.
Instrukcje
Przyciąć końce łodygi, aby fasola zmieściła się w słoikach do konserw o wielkości kufla. Zapakuj fasolę do czterech słoików 1-litrowych, końcówki w dół. Dodać czosnek, koperek i gałązki estragonu.
Dodaj 1 łyżeczkę każdego z pieprzu i chrzanu do każdego słoika.
W dużym słoiku połącz ocet z solą i cukrem. Zamknąć słoik i wstrząsać, aż sól i cukier rozpuszczą.
Dodać wodę i ponownie wstrząsnąć.
Zalać solanką fasolę; jeśli fasola nie jest całkowicie zanurzona, zalać słoiki wodą. Zamknąć słoiki i przechowywać fasolę w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed podaniem.