Chrupiące Wrapy Z Tuńczyka
Chrupiące wrapy z tuńczyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 155 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, szpinakowe tortille, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez niskotłuszczowy, można śledzić to danie główne z Torty Light Rock jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Azjatyckie Zawijasy Z Kurczaka, Crunchy Veggie Tortilla Wraps, oraz Chrupiące Okłady Z Sałaty Azjatyckiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez i musztardę. Wymieszać z tuńczykiem, kasztany wodne, cebula, seler i papryka czerwona.
Rozłóż na tortillach; wierzch z sałatą.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " mieszanka z 5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.