Chrupiące syropy
Syrop crunchies zajmuje mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz owsiankę, wodorowęglan sody, płatki kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Crunchies, Crunchies Zbożowe, oraz Świąteczne Crunchies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 180C / 160C fan / gas 4 i wyłożyć kilka blach do pieczenia z pergaminem do pieczenia. Masło, mleko skondensowane i syrop rozpuścić w dużym rondlu.
Płatki kukurydziane bardzo grubo zmiażdżyć w misce rękami, następnie wymieszać z owsem, mąką, pudrem i wodorowęglanem i dobrze wymieszać.
Gdy wszystko na patelni się stopi, zdejmij z ognia i wymieszaj suche składniki. Z grubsza miarka czubate łyżkipełna mieszaniny na blasze do pieczenia. Pokruszyć jeszcze kilka płatków kukurydzianych, a następnie zmiażdżyć, aby nieco spłaszczyć dłońmi.
Piec przez 12-15 minut, aż będzie złoty. Schłodzić na stojaku z drutu.