Chrupiące Sajgonki

Chrupiące Sajgonki
Chrupiące sajgonki mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 258 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo przystawka dla Wiosna. Mieszanka lite balsamiczny pieczony czosnek Vinaigrette dressing, oscar mayer Deli szynka, boston liść sałaty, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka, Zawijaj własne sajgonki, oraz Wrap & Roll-Ups.

Instrukcje

1
Górna sałata z szynką, nakładające się plastry, aby zmieścić się na liściu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
2
Przykryć warzywami; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Podawać z sosem do maczania.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia25
Magazyn