Chrupiące placki ziemniaczane z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Chrupiące placki ziemniaczane z
Chrupiące placki ziemniaczane z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 2,37 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać russet ziemniaki, schmaltz kurczaka, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce, umieszczając je w lodowatej wodzie, aby nie odbarwiały się. Cebulę obrać i zetrzeć na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Włożyć cebulę do sitka o drobnych oczkach i nacisnąć ręką, aż większość płynu zostanie opróżniona. Ziemniaki należy dokładnie osuszyć przy użyciu szpachli do sałatek, ręczników papierowych lub czystego ręcznika kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Salad SpinnerSalad Spinner
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W dużej misce umieścić ziemniaki, cebulę, sól, pieprz i mąkę i dokładnie wymieszać składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać jajko i ponownie wymieszać util jest całkowicie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
5
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać olej i podgrzać do nagrzania. Przetestuj olej, upuszczając niewielką ilość ciasta latke do oleju. Jeśli ciasto bąbelki i frytki natychmiast, olej jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Odmierz 1/3 szklanki ciasta latke i umieść go między rękami, ściskając go, pozwalając, aby większość płynu spłynęła z powrotem do miski. W dłoni, spłaszczyć ciasto na patty i umieścić go delikatnie w gorącym oleju. Aby zminimalizować ryzyko rozprysków, umieść patty na łopatce, a następnie użyj widelca lub noża, aby przesunąć patty z łopatki do oleju. Powtórz proces z jak najwięcej pasztecików, jak można zmieścić się na patelni bez tłoczenia patelni. Gotować, aż spód jest ciemny złoty brąz i chrupiące, o 5 protokół. Aby zapobiec nierównomiernemu smażeniu, latki można obracać o 180 stopni w połowie czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Flip każdy latke, spłaszczając go z tyłu łopatki, i gotować, aż ciemny złoty brąz i chrupiące na drugiej stronie, o 4 protokół, obracając je nawet brązowieje w połowie czasu gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Przełożyć na żaroodporny talerz lub blachę do pieczenia wyłożoną podwójną grubością ręczników papierowych. Trzymaj ciepło w piekarniku podczas smażenia dodatkowych partii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podawać z sosem jabłkowym lub kwaśną śmietaną, w razie potrzeby. Latkes można trzymać w piekarniku 200 stopni do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeChanukowe
Magazyn