Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine
Chrupiąca Tilapia pieczona w piecu z cytrynowo-pomidorowym Fettuccine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 898 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Tilapia, Pieczona W Piekarniku Tortilla-Crusted Tilapia, oraz Pomidor I Chrupiący Czosnek Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzyj skórkę z cytryn do równej 4 łyżeczki.
Cytryny pokroić na pół; wycisnąć sok z cytryn do miarki na równe 2 łyżki.
Połączyć panko, papryka, i 2 łyżeczki. Skórka z cytryny w płytkim naczyniu.
Posypać rybę 1 łyżeczką. sól. Zanurzyć ryby w 1/4 szklanki roztopionego masła; pogłębiać w mieszaninie panko, naciskając panko do przylegania.
Umieść rybę na lekko nasmarowanym stojaku w brojlerze wyłożonym folią aluminiową.
Mżawka pozostałe 2 łyżki. roztopione masło na rybie.
Piec 20 do 25 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Tymczasem przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub aż złoty.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodaj pomidory i gotuj od 5 do 6 minut lub aż mieszanka pomidorowa zacznie gęstnieć. Wymieszać 2 łyżki. sok z cytryny, 2 łyżki. kapary, a pozostałe 2 łyżeczki. Skórka z cytryny i 1 łyżeczka. sól; gotować 2 do 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z gorącym ugotowanym makaronem, serem feta i bazylią.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.