Chrupiąca Marynowana Srebrna Cebula

Chrupiąca Marynowana Srebrna Cebula
Jedna porcja zawiera 1056 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, srebrną cebulę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chrupiąca ryba ze szparagami, Jak gotować: wegańskie ostre palce skóry Tofu z pikantnym sosem miodowo-cytrynowo-imbirowym, oraz Jak gotować: ovo-lacto wegetariańska chrupiąca skóra tofu, mieszane warzywa i jajka przepiórcze z sosem słodko-kwaśnym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn