Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj chleba z cukinii i jabłka. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, sól koszerną, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Chleb Z Cukinii Jabłkowej, Zdrowy chleb jabłkowo-Cukiniowy, oraz Szybki Chleb Z Cukinii I Jabłka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 2 (4 1/2 na 8 1/2 cala) bochenkami sprayem zapobiegającym przywieraniu. Wyłóż Patelnie papierem do pieczenia i spryskaj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
Połącz cukinię, jabłko, brązowy cukier, olej, jajka i ekstrakt waniliowy w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj do miski 3 szklanki mąki, soli, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, cynamonu i gałki muszkatołowej i dobrze wymieszaj. Wrzuć orzechy z pozostałą1 / 2 łyżeczki mąki, aby pokryć i zapobiec ich zatonięciu. Delikatnie wymieszaj orzechy i ekstrakt.