Chleb Szpinakowo-Serowy

Chleb Szpinakowo-Serowy
Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz kminek, szpinak, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chleb francuski faszerowany szpinakiem i serem, 3 Ser Szpinak Płaski Chleb Pizza, oraz Ser nadziewany kurczak & szpinak Pizza chleb.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cm ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce dokładnie wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem szpinaku; ubić łyżką 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 20 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn