Chleb Pleśniowy I Szalotka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać Blue Cheese & Shallot chleba spróbować. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, szalotkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szalotka-Dip Z Serem Pleśniowym, Dip z serem pleśniowym i karmelizowaną szalotką, oraz Karmelizowany Dip z szalotką i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, saute szalotki w maśle do miękkości; odstawić.
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i musztardę.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W małej misce, połączyć jajko i mleko. Mieszać do mieszaniny okruchów tylko do zwilżenia. Wchodzisz w sery i zarezerwowane mieszankę szalotki.
Przenieś do smarowanego 8-calowego. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 325° przez 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.