Latki Warzywne Curry
Curry Latkes warzyw jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz macę manischewitz, sól, olej z pestek winogron i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 754 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Latki Warzywne, Latki Warzywne, oraz Latki Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki3 średnia cukinia2 Duże carrots1 onion1 filiżanka Manischewitz Maca Meal2 jajka, ubite1 1/2 łyżeczki skrobi ziemniaczanej Manischewitz 1 3/4 łyżeczki proszku curry1 1/4 łyżeczki soli (lub więcej do smaku) 1/2 łyżeczki ziela angielskiego1 / 2 łyżeczki cumin1 / 4 łyżeczki cayenne (opcjonalnie-dodaje przyprawy) 1/4 łyżeczki pieprzu
Olej z orzeszków ziemnych lub winogron do smażenia
Labaneh, tzatziki, jogurt grecki lub śmietana bezmleczna do polewania (opcjonalnie) będziesz także potrzebowaćhand tarka lub robot kuchenny z uchwytem tarczy rozdrabniającej z drobnymi otworami, czysty ręcznik lub warstwy gazę, patelnia lub patelnia elektryczna do smażenia, miski do mieszania, metalowa szpatułka, stojak do chłodzenia drutu
Całkowity Czas: 1 Godzina