Chleb marchewkowo-cukiniowy

Chleb marchewkowo-cukiniowy
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, chleb marchewkowo-cukiniowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 65 kalorii , 2 g białka i 0 g tłuszczu . Za 12 centów za porcję otrzymasz śniadanie dla 32 osób. Jeśli masz pod ręką sól, sok pomarańczowy, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 38% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Chleb marchewkowo-cukiniowy , Chleb marchewkowo-cukiniowy i Chleb marchewkowo-cukiniowy .

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; Do masy marchewkowej dodawać na zmianę z sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać do dwóch wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu zakończenia testu chleba. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z foremek na kratkę do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Wino Porto, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i wino porto to moje ulubione dodatki do chleba z cukinii. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia5
Magazyn