Chleb kukurydziany z Poblanosem i kwaśną śmietaną
Przepis chleb kukurydziany z Poblanos & śmietana może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 76 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, pieczone chiles poblano, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chleb Kukurydziany Z Kwaśną Śmietaną, Chleb kukurydziany z maślanką i kwaśną śmietaną, oraz Pieczywo z cukinii z serem śmietankowym-lukier śmietankowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać w 1/2 szklanki kukurydzy i sera.
Wlać do lekko nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 4 do 5 min. albo aż zmięknie. Wymieszać chiles poblano i pozostałą kukurydzę. Gotować 5 min. lub aż do przegrzania. Wymieszać z kwaśną śmietaną, wodą i solą; gotować 3 min. lub aż do przegrzania.
Pokrój chleb kukurydziany na 12 równych kwadratów; wierzch równomiernie mieszaniną poblano.