Czekoladowy Bochenek truflowy z sosem malinowym

Czekoladowy Bochenek truflowy z sosem malinowym
Czekoladowy truflowy Bochenek z sosem malinowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 4G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, ekstrakt z wanilii, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasto truflowe z sosem malinowym, Czekoladowy Bochenek Truflowy, oraz Czekoladowy Bochenek Truflowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Line a 9-x 5-calowa patelnia do chleba z folią. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Roztopić czekoladę, masło i 1/2 szklanki syropu kukurydzianego w ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W małej miseczce ubijamy 1/2 szklanki śmietany do ubijania i żółtka. Stopniowo mieszać do mieszaniny czekolady, stale ubijając. Gotować na średnim ogniu 11 minut lub aż mieszanina osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić 45 minut lub aż mieszanina osiągnie temperaturę pokojową.
5
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania, cukier puder i ekstrakt waniliowy z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złożyć do mieszaniny czekolady, aż nie pozostanie białe smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
6
Wlać mieszaninę czekolady do przygotowanej patelni. Przykryć i zamrozić 3 godziny lub do momentu, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Maliny i 1/3 szklanki syropu kukurydzianego przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Mieszankę malin wlać przez sitko z siatki drucianej do szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek, odrzucając nasiona. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
9
Delikatnie odwróć patelnię na talerz do serwowania; zdejmij patelnię i folię. Bochenek czekolady pokroić na 12 porcji i podawać z sosem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
CzekoladaCzekolada
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn