Chleb kukurydziany, chorizo i farsz Collard

Chleb kukurydziany, chorizo i farsz Collard
Chleb kukurydziany, chorizo i Collard farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 819 kalorii, 28g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany i farsz Chorizo, Farsz Do Chleba Kukurydzianego Chorizo, oraz Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego.

Instrukcje

1
Zrobić chleb kukurydziany: Rozgrzej piekarnik do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać olej do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i podgrzać w piekarniku. W dużej misce ubić mąkę kukurydzianą z mąką, cukrem, proszkiem do pieczenia, solą i sodą oczyszczoną. W innej misce ubijamy maślankę z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
3
Do suchych składników wlać mieszankę maślanki, dodać roztopione masło i wymieszać drewnianą łyżką, aż się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika i zawirować, aby pokryć olejem. Zeskrobać ciasto do gorącego naczynia i piec przez 25 minut, lub do sprężystego i tester ciasto wstawione w środku wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść do stojaka i ostudzić. Wyłącz piekarnik na 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokruszyć chleb kukurydziany na małe kawałki i rozłożyć na 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec chleb kukurydziany przez 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, lub do wyschnięcia i złoty. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zrób farsz: w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotuj warzywa collard, aż będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
FarszFarsz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Odcedzić i lekko ostudzić. Wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
10
Roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać chorizo i gotować na umiarkowanie małym ogniu przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
12
Dodać cebulę i seler i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać w collards i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
SelerSeler
CebulaCebula
13
Niech ostygnie całkowicie.
14
Zeskrobać chleb kukurydziany do bardzo dużej miski i dodać mieszaninę collard. Doprawić solą i pieprzem. W misce ubić jajka z wywarem i zalać farszem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
FarszFarsz
StadoStado
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Masło 2 duże, płytkie naczynia do pieczenia i podzielić farsz między nimi. Przykryć i piec w 375 przez około 25 minut, lub aż do ogrzania. Odkryć i piec przez około 10 minut dłużej, lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Podawać na gorąco.
17
Dodać do przodu: chleb kukurydziany może być zamrożony do 1 miesiąca. Farsz można zmontować i schłodzić przez noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
FarszFarsz

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn