Przepis na chleb kukurydziany bez mleka zaspokoi Twoje południowe pragnienie w około 30 minut. Za 19 centów za porcję otrzymujesz chleb na 9 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez nabiału i lakto ovo zawiera 189 kalorii, 4 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka jajek, oleju rzepakowego, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy obejmują bezkukurydziany, bezglutenowy chleb łyżkowy ze słodkich ziemniaków, japoński chleb mleczny (bułki mleczne Hokkaido) i {poniedziałki z batonikiem mlecznym} ciasto lodowe ze słodką kukurydzą i mlekiem zbożowym.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. W drugiej misce wymieszaj jajko, napój ryżowy, olej i mus jabłkowy. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do Smaku
Mleko Ryżowe
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Riesling, wino musujące i Zinfandel to świetny wybór do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Wino Riesling Barefoot Cellars z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Wino Riesling z piwnic Barefoot
Soczyste aromaty nektarynki i gruszki uzupełniają utrzymujący się słodki cytrusowo-miodowy finisz