Chleb dyniowo-imbirowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, ciężkiej śmietany do ubijania, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Z Dyni Imbirowej, Chleb Dyniowy Imbirowy, oraz Chleb dyniowy pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.
W sosie rozpuścić masło w rondlu. Wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę. Wymieszać ze śmietaną. Powrót do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania