Chleb dyniowo-imbirowy

Chleb dyniowo-imbirowy
Chleb dyniowo-imbirowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, ciężkiej śmietany do ubijania, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Z Dyni Imbirowej, Chleb Dyniowy Imbirowy, oraz Chleb dyniowy pomarańczowo-imbirowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Połączyć jajko, maślankę, dynię i melasę; mieszać do mieszaniny okruchów tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Wlać do natłuszczonego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
5
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W sosie rozpuścić masło w rondlu. Wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę. Wymieszać ze śmietaną. Powrót do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Podawać z ciepłym piernikiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn