Chleb ananasowy z cukinii II

Chleb ananasowy z cukinii II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb,więc wypróbuj chleb ananasowy z cukinii II. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 290 kalorii. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 95 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga oleju roślinnego, sody oczyszczonej, ananasa i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Chleb z cukinii z ananasem, Ananasowy Chleb Z Cukinii, oraz Ananasowy Chleb Z Cukinii dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier, wanilię, olej i cukinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj do ciasta z cukinii i dobrze wymieszaj. Dodaj rodzynki, orzechy i ananasa, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
4
Wlać do patelni bochenkowych o wymiarach 2-9x5x3 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w rozgrzanym do 325 stopni F (165 stopni C) przez godzinę lub do zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn