Chleb ananasowo-Cukiniowy mamy jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło ten chleb. Jeśli masz olej roślinny, sól, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Chleb cukiniowy z ananasem, oraz Chleb Z Cukinią Ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Ubić jajka razem z cukrem, maślanką, olejem roślinnym i ekstraktem z wanilii w misce, aż będą gładkie. Mieszaj w suchej mieszance, aż tylko zwilżona, a następnie złożyć cukinię, marchew, ananas, orzechy włoskie i rodzynki, aż równomiernie połączone. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka chleba wyjdzie czysta, około 50 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć i zakończyć chłodzenie na stojaku z drutu przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół