Chińska zupa wieprzowo-szparagowa
Need a dairy free main course? Chińska zupa wieprzowa i szparagowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, rosół z kurczaka, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z wątróbki wieprzowej po chińsku, Zupa z makaronem i wieprzowiną w stylu chińskim, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk).
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić, a następnie odstawić.
W międzyczasie, w dużym rondlu, połączyć bulion, imbir i sos sojowy i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Wieprzowinę cienko pokroić, następnie dodać do bulionu wraz ze szparagami. Wymieszać, aby oddzielić plastry mięsa i gotować, aż wieprzowina nie będzie już różowa, 3 do 4 minut. Wymieszać z zieloną cebulą i makaronem.
* Poszukaj Sriracha, azjatyckiego czerwonego sosu chili, w alejce azjatyckiej żywności na rynku.