Chipsy Z Jarmużu

Chipsy Z Jarmużu
Chipsy Kale może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jarmuż, oliwę z oliwek, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wszystko Jarmuż Chipsy, Chipsy Z Jarmużu, oraz Chipsy Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Odetnij wewnętrzne żebra z każdego liścia kapusty i wyrzuć; rozerwij liście na kawałki o jednolitej wielkości. (Zrobiłem moje kawałki o wielkości małego chipsa ziemniaczanego.) Umyć rozdarte kawałki jarmużu i osuszyć w przędzarce do sałatek lub osuszyć ręcznikami papierowymi, aż będą bardzo suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
JarmużJarmuż
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Włóż kawałki jarmużu do dużej zamykanej torby (lub użyj miski, jeśli nie masz nic przeciwko tłustym dłoniom).
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać około połowy oliwy z Oliwek; uszczelnić i wycisnąć worek tak, aby olej rozprowadzał się równomiernie na kawałkach kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
JarmużJarmuż
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodaj pozostały olej i wycisnąć worek więcej, aż wszystkie kawałki jarmużu są równomiernie pokryte olejem i lekko " masowane.'
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Posypać octem na liściach jarmużu, ponownie torebkę i wstrząsnąć, aby rozprowadzić ocet równomiernie na liściach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
JarmużJarmuż
7
Rozłóż liście równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż w większości chrupiące, o 35 protokół. Doprawić solą i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia89
Magazyn