Chipotle i tamaryndowca-duszone warzywa Kolardowe
Przepis Chipotle i tamaryndowca duszone Collard Greens jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 197 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, koncentrat tamaryndowca, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Chipotle stek z Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą nożyc kuchennych pokrój chili na bardzo cienkie paski. W garnku podgrzać oliwę do połysku.
Dodaj cebulę, czosnek i chiles i gotować na dużym ogniu, aż czosnek dopiero zaczyna się brązowy, o 7 protokół.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj zielenie collard przez duże garści i wymieszać więdną każdej partii przed dodaniem więcej. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż collards są miękkie, o 40 protokół.
Przelej 1/2 szklanki płynu do gotowania do małej miski i wymieszaj z koncentratem tamaryndowca, a następnie wymieszaj tę mieszaninę z kołnierzami. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść collards i ich płyn do dużej miski i służyć.
Zrób to: zielenie można schłodzić na noc.