Chipolaty w szałwii i pancetcie
Jeśli masz mniej więcej 30 minut do spędzenia w kuchni, Chipolaty zawinięte w szałwii & pancetta może być doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis do wypróbowania. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Mieszanka pancetta, liście szałwii, kiełbaski chipolata, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, Polenta z Pancettanem i szałwią, oraz Risotto Pasternakowe Z Pancettanem I Szałwią są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Ułóż 1 plasterek pancetty na desce do krojenia i rozciągnij za pomocą noża. Włożyć 1 liść szałwii i 1 kiełbasę na wierzch i zwijać kiełbasę na przekątnej, pokrywając całość. Połóż na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałymi kiełbasami. Można przygotować i schłodzić 2 dni wcześniej. Gotować przez 20-25 minut, aż chrupiące i gotowane przez.