Chilijski Seabass z tajskimi przyprawami puree Yams
Chilijski Seabass z tajskimi przyprawami puree ziemniaczanego jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól, chilijski seabass, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony w piecu chilijski Seabass, Owinięty liściem bananowca chilijski Seabass z marynowaną czerwoną cebulą, oraz Proste Tłuczone Ziemniaki.
Instrukcje
Obrać ziemniaki i pokroić na kawałki 1/2 cala.
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, połącz pochrzyny, bulion i pastę curry. Doprowadzić do wrzenia, a następnie mieszać często, aż ziemniaki są miękkie po puree, 10 do 15 minut. Łyżką szczelinową przełożyć do miski.
Wlać bulion do innej miski. Wytrzyj patelnię do sucha.
W międzyczasie opłucz rybę i osusz. Odstawić patelnię do ogrzania i dodać rybę. Gotować, aż dobrze rumiane z każdej strony i nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 10 protokół.
Jak ryba gotuje, zaciera ziemniaki mikserem lub maserem ziemniaczanym.
Dodaj trochę zastrzeżonego bulionu, jeśli chcesz bardziej miękkie ziemniaki. Zachowaj dodatkowy bulion do innych zastosowań.
Łyżka yams na talerze i top z ryb. Bazylia rozsypać na porcjach i dodać sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.