Chili z mostkiem wołowym Triny z goframi kukurydzianymi
Przepis Trina ' s Beef mostek chili z Cornbread gofry może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 337 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka jaj, mielonego kminku, bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gofry kukurydziane i Chili, Gofry kukurydziane z Chili, oraz Texas Beef Mostek Chili.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkim garnku 6-quart na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę do miękkości i bladego złota w Kolorze, o 15 protokół. Wymieszaj chili w proszku, kakao, czosnek, oregano, kminek, sól koszerną, czarny pieprz i pieprz cayenne w cebulę. Gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Mieszaj pomidory i piwo w mieszaninie, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Dodaj fasolę w stylu ranczo, mostek wołowy i bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować chili, mieszając od czasu do czasu, aż mięso jest bardzo delikatne i smaki mają mieszane, o 30 protokół. Doprawić płynnym aromatem dymu wędzarniczego, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek Wołowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ciekły Dym
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ranch Dressing
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Rozgrzej gofrownicę na podłożu zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
5
Mieszankę chleba kukurydzianego, jajko, śmietanę i mleko ubić w misce,aby uzyskać ciasto.
Wlać około 1/2 szklanki ciasta, lub w razie potrzeby, na gorącej gofrownicy, zamknąć pokrywkę, i piec wafle aż złoty kolor, 2 do 3 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto.
Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Gilgal Syrah (OK Kosher) z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.