Chili-rubbed Steak Tacos & Cucumber-avocado Salsa

Chili-rubbed Steak Tacos & Cucumber-avocado Salsa
Przepis chili-rubbed Steak Tacos & Cucumber-avocado Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.76 za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, cebula, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chili-Rubbed Steak Tacos, Chili wcierane wieprzowina z awokado Salsa, oraz Stek z polędwicy chili z pieczoną salsą kukurydzianą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Poema Cava Brut. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Żywe aromaty dojrzałych brzoskwiń, gruszek i chleba tostowego z nutą przypraw wypełniają nos. Podniebienie jest suche o bogatej, kremowej konsystencji. Warstwy smaku obejmują skórkę pomarańczową i przyprawę, która utrzymuje się poprzez eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Magazyn