Chicken Crunch
Chicken Crunch to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 30g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 108 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis od Allrecipes wymaga masła, skondensowanego kremu campbell ' s® z rosołu, farszu przyprawionego ziołami i mleka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Crunch-crunch: tydzień (z wyprzedzeniem) wiosennych sałatek w słoikach, Crunch-crunch: tydzień (z wyprzedzeniem) wiosennych sałatek w słoikach, oraz Chicken Crunch.
Instrukcje
Wymieszaj 1/3 szklanki zupy i 1/4 szklanki mleka w płytkim naczyniu. Posmaruj kurczaka mąką. Zanurz w mieszance zupy. Płaszcz z farszem.
Umieść kurczaka na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 20 minut lub do końca.
Wymieszaj pozostałą zupę i mleko w rondlu.