Przepis Chi Chi Dango mochi może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 248 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. 317 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, kolor żywności, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mitarashi Dango, Coconut Mochi, oraz Sakura Mochi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.