Cherry Almond Ricotta Drop Scones to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wiśnie tarta, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Wiśniowo-Migdałowe, Babeczki Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Bułeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Dodaj 1/3 szklanki maślanki i oleju rzepakowego do pozostałej mieszaniny ricotta, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Przez Ciasto
6
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Mąki, pozostałe 3 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie