Cheesy Mexican Mushroom Skillet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cheesy Mexican Mushroom Skillet. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ser monterey jack, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy Meksykańska Zapiekanka Na Patelni, Cheesy Mexican Skillet Rice, oraz Patelnia Do Makaronu Z Serową Kiełbasą Grzybową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na dużym ogniu.
Dodać wermiszel; gotować około 2 minut, często mieszając, aż do złotego koloru.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać z cebulą i grzybami. Gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszaj pomidory, chiles, wodę, kminek i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem. Przykryć; odstawić na około 2 minuty, aby rozpuścić ser.