Proste Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście kolendry, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Ceviche Z Krewetkami Proste, Ceviche Łososiowe Proste, oraz Świeże i proste Swai Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć ryby z cebulą, sok z limonki, i chile; doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie do połączenia, mając pewność, aby pokryć rybę sokiem z limonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 do 45 minut, nie marynować dłużej lub kwasy z wapna sprawi, że ryby mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Limonki
Papryka Chili
Cebula
Ryby
Wapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Podawać na zimno z kolendrą i canchitą na wierzchu. .
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać kukurydzę chulpe, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średniej. Gdy usłyszysz trzask ziaren (jak popcorn), energicznie potrząśnij garnkiem, aby zapobiec przypaleniu się ziaren na dnie. Gdy popping zwolni, po około 6-8 minutach, odcedzić canchita na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar oleju. Doprawić solą, póki kukurydza jest jeszcze ciepła i podawać z ceviche.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick