Ceviche Proste

Ceviche Proste
Proste Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście kolendry, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Ceviche Z Krewetkami Proste, Ceviche Łososiowe Proste, oraz Świeże i proste Swai Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć ryby z cebulą, sok z limonki, i chile; doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie do połączenia, mając pewność, aby pokryć rybę sokiem z limonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 do 45 minut, nie marynować dłużej lub kwasy z wapna sprawi, że ryby mushy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
RybyRyby
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Podawać na zimno z kolendrą i canchitą na wierzchu. .
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać kukurydzę chulpe, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średniej. Gdy usłyszysz trzask ziaren (jak popcorn), energicznie potrząśnij garnkiem, aby zapobiec przypaleniu się ziaren na dnie. Gdy popping zwolni, po około 6-8 minutach, odcedzić canchita na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar oleju. Doprawić solą, póki kukurydza jest jeszcze ciepła i podawać z ceviche.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
KukurydzaKukurydza
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn