Cebula Perłowa Żurawinowa

Cebula Perłowa Żurawinowa
Cranberry Pearl Onions może być właśnie bezglutenowym przepisem, którego szukałeś. Za 1,94 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 228 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Mieszanka masła, soli, wody i kilku innych składników wystarczy, aby przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 17% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak cebula perłowa, marynowana cebula perłowa i glazurowana cebula perłowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę; gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie; obierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Na dużej patelni smaż cebulę na maśle i oleju na średnim ogniu, aż lekko się zrumieni, około 5 minut. Wymieszaj sok żurawinowy i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej; przykryć i smażyć, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj sos żurawinowy i sok z cytryny; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gęsta i syropowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn