Całe święto Dziękczynienia Indyk z Miles Standish farsz i sos
Całe święto Dziękczynienia Indyk z Miles Standish farsz i sos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 1044 kalorii, 115g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Mieszanka tymianku, indyka, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziękczynienie indyk i sos, Loosen-YER-Belt Thanksgiving Turkey Farsz, oraz Dzień po Święcie Dziękczynienia farsz i zapiekanka śniadaniowa z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Na dużej patelni roztopić 2 łyżki (1/4 kija) masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cebulę i seler. Doprawić solą i pieprzem. Gotować warzywa, na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Seler
Cebula
5
Wyjąć patelnię z ognia i przenieść zawartość do miski. Odstawić.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i tosty do jasnobrązowego. Alternatywnie, brązowy je w tosterze. Podczas gdy chleb jest jeszcze gorący, lekko posmaruj obie strony każdego kawałka masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Toster
7
Pokroić w 1-calowe kwadraty i przenieść je do dużej miski. Wymieszać z solą, pieprzem, tymiankiem, szałwią i rozmarynem.
Wymieszać, aby zmiksować i dodać filiżankę wywaru z kurczaka, aby zwilżyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
15
Indyka ułożyć na płaskiej powierzchni, doprawić solą i pieprzem od wewnątrz i na zewnątrz, a jamę nadziewać farszem. Truss indyka lub, alternatywnie, związać nogi zamknięte z mocnym kawałkiem sznurka kuchennego, aby upewnić się, że farsz nie wypadnie, jak indyk piecze. Resztę farszu owinąć folią aluminiową i utrzymać ją dość płaską, jak dużą kopertę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Farsz
Cała Turcja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
16
Przełożyć indyka na patelnię do pieczenia, w razie potrzeby wyposażoną w stojak do pieczenia i namoczyć gazę w maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Sernik
17
Posmaruj pozostałe masło na wierzchu ptaka i przykryj piersi gazą, aby zapobiec poparzeniu górnej skóry przed ugotowaniem indyka. Opuść piekarnik do 350 stopni F i umieść patelnię na środku piekarnika. Gotować indyka przez około 12 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Sernik
Piekarnik
18
Po około 2 godzinach gotowania wyjmij patelnię i umieść opakowanie z folii aluminiowej zawierające farsz na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
19
Zdjąć gazę z wierzchu piersi i włożyć indyka do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Piekarnik
20
Umieść karkówkę i wywar z kurczaka do sosu w garnku i gotuj delikatnie na wolnym ogniu, gdy Indyk skończy gotować. Zapasy powinny zmniejszyć się o około połowę. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stado
Cała Turcja
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Garnek
21
Skąd wiesz, kiedy to się skończy? Temperatura mięsa udowego (gdzie mięso jest najgrubsze i zajmuje najdłuższy czas gotowania) powinna rejestrować 165 stopni F podczas testowania za pomocą termometru natychmiastowego odczytu. Po zakończeniu wyjmij ptaka z piekarnika, przenieś go na płaską powierzchnię (lub półmisek do serwowania) i pozostaw na 20 do 30 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbieniem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
22
Zrób sos: o ile dno patelni nie zostanie spalone, możesz zrobić pyszny sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
23
Umieść patelnię do pieczenia nad palnikami na piecu, dodaj musztardę i Marsalę do patelni i ogrzej ją na małym ogniu. Zeskrobać dno, aby uzyskać kapanie i smaczne kawałki z dna patelni jak Marsala zmniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Musztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piec
24
Odcedzić szyjkę z wywaru i wlać około 1/2 szklanki do małej miseczki.