Whole Citrus Margaritas to napój bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo-wegetariański i przyjazny dla fodmap . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 183 kalorie . Ten przepis służy 10 osobom. Za 2,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało 7 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Udaj się do sklepu i kup cointreau, cytryny, triple sec i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 28% , to danie jest raczej złe. potrójne cytrusowe margarity od podstaw , musujące margarity (champagne margaritas) i cytrusowy bochenek makowy z oliwą z oliwek z glazurą cytrusowo-waniliową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Przepuść pomarańcze, cytryny i limonki przez wyciskarkę do soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Na Brzegi Okularów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Dobrej Jakości Tequili (zalecana: 100% Agawy)
3
Wlać sok do dużego dzbanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4
Dodać cukier i mieszać do rozpuszczenia. Następnie dodaj Cointreau, Triple Sec i tequilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: 100% Agawy)
Cointreau
Tequila
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Na mały talerz wsyp sól. Nałóż klin limonkowy na górę każdej szklanki i zanurz ją w soli. Napełnij każdą szklankę do połowy lodem i wlej mieszaninę soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
2
Udekoruj plasterkiem limonki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
3
Komentarz szefa kuchni: Rolnicza świeżość jest tu kluczem. Poszukaj cytrusów, na które jest najwięcej sezonów i dostosuj przepis. Mandarynki, cytryny Meyera i limonki mają niesamowity smak, jeśli je znajdziesz.